DANMARKS SPØRGSMÅL

 

Slå op, gå på opdagelse og lad dig inspirere af en sand guldgrube af viden om Danmarks søgen efter svar.

 

Danmarks Spørgsmål er et praktisk opslagsværk over danskernes spørgsmål fra a til å. I den digitale tidsalder indtaster vi vores tanker og spørgsmål i internettets søgefelter. Også de tanker og spørgsmål, som vi ikke fortæller til andre. Men internettet gemmer alt. Og for første gang kan du få adgang til danskernes 10.000 mest stillede spørgsmål.

 

Spørgsmål udtrykker tidens vigtigste tanker. Spørgsmål skaber smil, indsigt og dybfølt debat ved middagsbordet. Og spørgsmål kan fungere som katalysator for nye idéer og koncepter, der hjælper os med at udvikle og innovere vores land og den verden, vi alle er en del af.

 

Bogen giver alle, der vil være med til at skabe fremtiden, en enestående adgang til vores inderste tanker, bekymringer og drømme samt masser af konkret viden om, hvilke spørgsmål og problemstillinger vi søger svar og løsninger på.

Pia Lauritzen
“Spørgsmål er lige så afslørende som drømme, hvis ikke mere” skrev Erwin W. Straus. De afslører, hvem vi var, hvem vi er, og hvem vi er på vej til at blive. Derfor er “Danmarks Spørgmsål” en gave. Til os alle sammen – fra os alle sammen.
Pia Lauritzen, Forsker i spørgsmål
Pia Lauritzen
“Arbejder du med affiliate marketing, storytelling, SEO, Adwords eller på anden måde tekst? Så er dette en bog du vil elske at have liggende ved siden af dit skrivebord”
Christian Due
“Danmarks Spørgsmål 2018 kan noget andet end en traditionel søgeordsanalyse. Med Danmarks Spørgsmål 2018 finder man masser af inspiration og fordybelse i generelle søgetendenser.”
Erik, ejer af Lånekassen
“Der findes ikke en bedre kilde og et bedre værktøj til søgeordsanalyse og inspiration end Storybase. Og når man kombinerer det med Danmarks Spørgsmål, er der skrivearbejde til mange måneder. Storybase og bogen er så absolut alle pengene værd og meget mere til!”
Morten, ejer af Penge-lån.nu